Εμπνευσμένοι από
το πάθος μας

Η Επιχείρηση


Η ΕΦΑ ΦΑΝΤΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1980 από τον Στάθη Ι. Φαντίδη, σε μια προσπάθεια αξιοποίησης της συσσωρευμένης γνώσης κι εμπειρίας του από το χώρο των νωπών φρούτων και λαχανικών, της κονσερβοποιίας και κυτιοποιίας.
Σήμερα, η ΕΦΑ ΦΑΝΤΙΔΗΣ είναι μια δυναμική εταιρεία, πιστοποιημένη κατά ISO9001:2008, με ποικίλες δραστηριότητες, πάντα γύρω από το χώρο της επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων.


Οι αξίες μας

Εξυπηρέτηση πελατών & Διασφάλιση ποιότητας

 Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της λειτουργικότητας των γραμμών παραγωγής, παρέχουμε υποστήριξη 24ώρες την ημέρα. Για το λόγο αυτόν, επενδύουμε επιπλέον σε συστήματα και εργαλεία υποστήριξης και συντήρησης, στην εκπαίδευση του προσωπικού και στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεών μας.

Εξάπλωση σε νέες αγορές

Εξερευνούμε τις δυνατότητες επέκτασης των δραστηριοτήτων μας σε νέες αγορές, τόσο γεωγραφικές όσο και προΙοντικές, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις.

Πωλήσεις

 Συνεχίζοντας την παράδοσή μας, αναπτύσουμε συνεργασίες με γνωστούς και καταξιωμένους Οίκους μηχανημάτων τροφίμων και αντιπροσωπεύουμε εξοπλισμούς για ευρεία γκάμα εφαρμογών, διογκώνοντας ταυτόχρονα και τη γεωγραφική περιοχή κάλυψης των υπηρεσιών μας.

Εταίροι

Φαντίδου Ελπίδα
Ιδιοκτήτης
Διοίκηση & πωλήσεις
Φαντίδης Ανδρέας
Ιδιοκτήτης
Τεχνική δ/νση & πωλήσεις

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ

© 2020 EFA Ltd. All Rights Reserved. Web developed by Yuri
...